E-commerce

Fit2Page verzorgt de volledige implementatie van het E-commerce traject inclusief de operationele processen. Een webshop, ERP koppeling, verzendwijzen en betaalmethodes maken hier deel van uit. Fit2Page heeft een flinke bibliotheek opgebouwd met zeer diverse koppelingen b.v. naar DPD, TwinField, Microsoft Dynamics, ISAH en vele andere software pakketten .

Bij het starten van het project wordt bepaald wat de doelgroep is en hoe ze het best benaderd kunnen worden. Onze InSight5 webshop modules bevatten alle benodigde functionaliteit om uw webwinkel tot een succes te maken.

Na oplevering van de applicatie houdt het voor ons niet op. We blijven uw applicatie scannen, vanuit technisch én marketing oogpunt. Natuurlijk speelt zoekmachine optimalisatie daarbij een belangrijke rol.

E-commerce

Fit2Page is officiëel partner van Mollie. Wij verzorgen aankoppelingen voor alle betaalmethoden.

Over Mollie
In een notendop kan je bedrijf via Mollie met enkel een paar klikken al online betalingen ontvangen vanuit de hele wereld. Mollie is pionier in online betalingen. De toewijding aan betalingsverkeer, passie voor technologie en alles wat daarbij hoort, zit in ons bloed.

 

Nieuws

Fit2Page MarketingMonitor

maandag 18 september 2017
Met de Fit2Page MarketingMonitor bent u er zeker van dat uw webshop of website altijd geoptimaliseerd is. lees meer


Abonneer u op onze RSS feed, en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Microsoft, SQL Server, Windows2008, VMWare
  • © 2006-2017 Fit2Page