Klantcase Johma Salades

Intro

Johma

In April 2016 werd Fit2Page benaderd door Johma Salades met de vraag de bestaande consumenten website te updaten.  Johma is de bekendste en grootste saladebereider van Nederland en levert haar producten aan retailkanalen en de out-of-home markt.Johma homepage

Wensen en eisen

Het project omvat ruwweg drie onderdelen te weten:
In nauwe samenspraak met het Johma webteam wordt het vastgestelde concept omgezet naar PhotoShop en waar nodig bijgeschaafd; het web stelt vaak andere eisen dan die bekend zijn in de conceptfase.
Andere belangrijke aandachtspunten waren tevens de assortimentsoverzichten voor Retail en Foodservice en zoekmachineoptimalisatie.

Voortschrijdend inzicht

Fit2Page denkt actief mee met de klant, daardoor werden er in de loop van het proces nog diverse opties aan de lijst toegevoegd. Een belangrijk punt is dat Fit2Page voorstelde om dynamisch PDF's met artikelinformatie te genereren vanuit de database waardoor deze niet dubbel onderhouden hoeven te worden.

Johma product overzicht

Content Management

Een zeer groot gedeelte van de functionaliteit en inhoud van de website kan door Johma worden beheerd door middel van het InSight5 Content Management Systeem. Alle data wordt centraal opgeslagen en kan door diverse auteurs met verschillende gebruikersrechten worden onderhouden.
Naast de toegepaste standaardmodules uit InSight5 werd voor de Klachtenafhandeling een maatwerk module gebouwd. Naast de database bevat deze een workflow systeem met e-mail triggers en templates voor reactiebrieven.

Volgende fasen

Met deze sites is Johma een nieuwe weg ingeslagen voor merk positionering, de presentatie op het internet en het werken met de klant. De geboden oplossingen zijn schaalbaar en voorbereid op uitbreiding met nieuwe functionaliteit, bijvoorbeeld E-commerce.

Johma over Fit2Page

"Fit2Page werkt snel, (kosten) efficiënt, is praktisch ingesteld en denkt mee met de klant. Bij de eerste kennismaking liet Fit2Page direct blijken verstand van zaken te hebben. Een belangrijk voordeel is dat zij zelf degene zijn die de website bouwen. Hierdoor worden geen situaties geschetst die achteraf niet realiseerbaar blijken te zijn.  Ze geven direct aan wat wel en niet mogelijk is. Hierdoor weet je als klant precies waar je aan toe bent. Johma zocht naar een bedrijf die deze eigenschappen bezit en Fit2Page heeft bewezen in het afgelopen traject deze eigenschappen ook te hebben. Johma ziet uit naar een vervolg op deze prettige samenwerking in de toekomst!" - Karin Bronsvoort, Marketing Manager

Nieuws


Abonneer u op onze RSS feed, en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Microsoft, SQL Server, Windows2008, VMWare
  • © 2006-2018 Fit2Page