Fit2Page internet en multimedia
Bookmark and Share

Fit2Page en PMA

Project: PROGRESSIVE MENTAL ALIGNMENT – Het antwoord op effectieve betaalbare gezondheidszorg

 

Subsidieregeling: OP Oost – Innovatie Samenwerkingsprojecten

 

Het project:

“Met behulp van de nieuwe media gaan we een bewezen en unieke methodiek “Progressive Mental Alignment” (PMA) laagdrempelig onder de aandacht brengen aan mensen met o.a. psychosomatische klachten (doelgroep) met als doel ze uit onnodige medisch trajecten te halen of te voorkomen dat ze hierin belanden”, zegt Harold Vreeman – algemeen directeur van PMA International BV uit Winterswijk.

 

Met behulp van een nieuw te ontwikkelen online analyse van het klachtengebied en door vervolgens de doelgroep mee te nemen in een proces van bewustwording en mogelijkheden wordt aanvrager in staat gesteld om de PMA methodiek grootschalig preventief, curatief en duurzaam op hun specifieke klachten gebied in te zetten. Het inzetten van de tool, alsmede het meten van de behaalde resulaten wordt getoetst door een onafhankelijke externe Universiteit. Hiermee levert PMA een duurzame bijdrage aan zelfredzaamheid, levenskwaliteit en een structureel bijdrage aan vermindering in de zorgkosten. Het is het doel van PMA International BV om hiermee een structurele ommekeer teweeg te brengen in  de toenemende  maatschappelijke en sociale problemen die voortkomen uit de alsmaar toenemende stroom van psychosomatische klachten. Tevens draagt het vrijelijk beschikbaar stellen van de tools bij aan de mate van zelfredzaamheid, dat vooral wordt gestimuleerd door de overheid, zorgaanbieders, zorgprofessionals en gemeenten. Hiervoor is een aanvraag ingediend bij OP Oost.

 

Het resultaat:

De ingediende aanvraag is goedgekeurd. Het project is per 1 maart 2016 van start gegaan.

 

Rol SubVice:

SubVice is gevraagd om de inventarisatie, het aanvragen en de begeleiding gedurende de uitvoering tot aan de eindafrekening te verzorgen voor PMA.

Nieuws

InSight5 CMS upgrade

maandag 20 maart 2017
Nieuwe features InSight5 lees meer


Proloz lanceert

zondag 30 oktober 2016
Proloz lanceert site

lees meer


Website Innomotion

woensdag 15 juni 2016
Webproject Innomotion live gebracht lees meer


Nieuwe johma.nl online

vrijdag 8 april 2016

Johma Salades

lees meer


Gourmet Salades website online

donderdag 19 november 2015

Proef Gourmet Salades

lees meer


SSL InSight5 CMS

woensdag 16 september 2015
SSL op InSight5 Content Management Systeem lees meer


Abonneer u op onze RSS feed, en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Microsoft, SQL Server, Windows2008, VMWare
  • © 2006-2017 Fit2Page