Websites

Webdesign

Vanzelfsprekend bouwen wij websites en online applicaties. Mét of zonder Content Management Systeem, statisch of juist zeer uitgebreid. Stuk voor stuk websites met een zeer goede prijs/prestatie verhouding. Dat is waar het bij Fit2Page om draait en na 12 jaar ervaring is het nog steeds onze kernactiviteit. Het grote aantal vaste Fit2Page klanten is het direct gevolg van onze extreme servicegerichtheid.

Kennis en kunde

Fit2Page heeft alle kennis in huis om samen met u tot een bevredigend resultaat te komen. Actuele aandachtsgebieden zoals Responsive Webdesign en Social Media worden door ons op de voet gevolgd.

Aanvullende diensten

Als aanvullende diensten bieden we onder andere domeinregistratie en e-mailpakketten aan. Wij regelen het allemaal voor u. Extra e-mailadres nodig? DNS aanpassing? Bel ons en we regelen het binnen 5 minuten zonder extra kosten. Naar wens kunt u het volledige e-mail- en domeinbeheer ook zelf regelen.

Hoe onderscheidt uw website zich van de concurrentie en hoe vertaalt dat imago zich online. Voorbeelden vind u op onze referenties pagina.

Nieuws


Abonneer u op onze RSS feed, en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Microsoft, SQL Server, Windows2008, VMWare
  • © 2006-2018 Fit2Page