Websites

Ervaar de servicegerichtheid van Fit2Page.

Webdesign

Vanzelfsprekend bouwen wij websites en online applicaties. Mét of zonder Content Management Systeem, statisch of juist zeer uitgebreid. Stuk voor stuk websites met een zeer goede prijs/prestatie verhouding. Dat is waar het bij Fit2Page om draait en na 12 jaar ervaring is het nog steeds onze kernactiviteit. Het grote aantal vaste Fit2Page klanten is het direct gevolg van onze extreme servicegerichtheid.

Kennis en kunde

Fit2Page heeft alle kennis in huis om samen met u tot een bevredigend resultaat te komen. Actuele aandachtsgebieden zoals Responsive Webdesign en Social Media worden door ons op de voet gevolgd. Hoe onderscheidt uw website zich van de concurrentie en hoe vertaalt dat imago zich online. 

Content Management met InSight5

Open source en volop in ontwikkeling.

InSight5 is het door Fit2Page in eigen huis ontwikkelde Content Management Systeem. De insteek is gebruiksvriendelijkheid, betaalbaarheid en innovatie. Het InSight5 CMS is dynamisch en modulair opgebouwd en is steeds in ontwikkeling.

InSight5 beschikt over meer dan twintig modules, elk met zijn eigen specifieke functionaliteit. U betaalt alleen de voor u relevante module(s). De andere modules kunnen op elk moment voor u worden geactiveerd zodat de functionaliteit op uw website direct kan worden uitgebreid.
Fit2Page luistert constant naar zijn klanten en volgt alle ontwikkelingen in de markt. Het InSight5 CMS kent geen abonnementen. Hierdoor is de prijs al net zo duidelijk als het CMS zelf!


Zoekmachine optimalisatie

Goed gevonden worden is een hoofdzaak.

Grote dynamische websites of kleine statische websites, ze hebben bij ons allemaal één ding gemeen, ze zijn goed vindbaar in de zoekmachines (met nadruk op Google en Bing). Want wat heb je aan een website als niemand die kan vinden? SEO (Search Engine Optimization) is bij ons dan ook standaard bij elke website.
Wij geven u de juiste gereedschappen mee om samen met u uw website binnen een specifieke branche beter vindbaar te maken.Voor bestaande en nieuwe websites kunnen wij voor u de optimalisatie progressie volgen. Op basis van SEO scans monitoren wij de indexatie van de site en stellen waar nodig bij.

Online applicaties

Specifieke applicaties, custom made.

Het bieden van een unieke toegevoegde waarde voor uw gebruikers is belangrijk. Hiermee onderscheid uw website zich van de concurrentie. Wij realiseren dit door samen met u te onderzoeken welke extra opties kunnen bijdragen aan het succes van uw website.

Enkele voorbeelden:
  • Uitgebreide formulieren;
  • Wizards;
  • Configuratie programma's;
  • User Generated Content.
webapplicatie 

E-commerce

Online zaken doen zoals u wilt.

Fit2Page verzorgt de volledige implementatie van het E-commerce traject inclusief de operationele processen. Een webshop, ERP koppeling, verzendwijzen en betaalmethodes maken hier deel van uit. Fit2Page heeft een flinke bibliotheek opgebouwd met zeer diverse koppelingen b.v. naar DPD, TwinField, Microsoft Dynamics, ISAH en vele andere software pakketten. Fit2Page is officiëel partner van Mollie. Wij verzorgen aankoppelingen voor alle betaalmethoden. 
Bij het starten van het project wordt bepaald wat de doelgroep is en hoe ze het best benaderd kunnen worden. Onze InSight5 webshop modules bevatten alle benodigde functionaliteit om uw webwinkel tot een succes te maken.

Na oplevering van de applicatie houdt het voor ons niet op. We blijven uw applicatie scannen, vanuit technisch én marketing oogpunt. Natuurlijk speelt zoekmachine optimalisatie daarbij een belangrijke rol.

Nieuwsbrief campagnes

Blijf in contact met uw klanten.

Electronische nieuwsbrieven zijn een vast onderdeel van de marketing mix geworden. Naast een website is een elektronische nieuwsbrief een uiterst efficiënt middel om uw relatienetwerk in stand te houden en uit te breiden. Bovendien genereert een elektronische nieuwsbrief bezoek naar uw website omdat deze als trigger fungeert om meer informatie op te vragen.

Een elektronische nieuwsbrief vraagt een zorgvuldige aanpak. De 'doe-het-zelfmodules' die veel worden aangeboden lijken een aardige oplossing, maar als u aan digitale communicatie kwaliteitseisen stelt moet ook aandacht worden besteed aan opzet, vormgeving en redactie. 
Als uitbreiding op de nieuwsitems die u al schrijft voor uw website, biedt Fit2Page u de mogelijkheid deze nieuwsitems te publiceren in de nieuwsbrief gebruik makend van uw eigen huisstijl. Een nieuwsbrief stelt u samen met de gebruikersvriendelijkheid die u al gewend bent van het InSight CMS.

U kunt na verzending uitgebreide statistische informatie opvragen en een goede vervolgstrategie kiezen.

Banners

Elk formaat, elk medium.

 

Effectief online adverteren met visuele impact? Creëer herkenning van uw merk door middel van hoge kwaliteit (Flash) banners, geanimeerd of stilstaand.
 

Door middel van interactie, meten van clicks, en korte levertijden vult online adverteren een papieren advertentie perfect aan. In sommige gevallen kan online adverteren de traditionele advertentie volledig vervangen.

 

Wij realiseren banners in industrie-standaard afmetingen, op verzoek is elke afwijkende afmeting mogelijk.

User Interface ontwikkeling

User Experience staat voorop.

User interfaces

Applicaties moeten volgens Fit2Page altijd vanuit het perspectief van de klant en/of de gebruiker worden ontwikkeld. De GUI (Graphical User Interface) is hierbij veel meer dan alleen maar een grafisch ontwerp. De User Interface ontwikkeling is onbetwist het belangrijkste deel van de software. Hoe gebruiksvriendelijker de interface des te krachtiger de software. 

Traject

In overleg met u maakt Fit2Page vooraf een klikmodel of flowchart van uw applicatie om eventuele fouten in een vroeg stadium op te kunnen sporen. Fit2Page geeft aan de hand van dit klikmodel een advies voor het ontwerp van de userinterface. Na programmering gaat uw applicatie bij Fit2Page altijd door een testfase waarbij onpartijdige gebruikers uw userinterface testen op bediening, duidelijkheid en gebruiksgemak.