"Fit2Page werkt snel, (kosten) efficiënt, is praktisch ingesteld en denkt mee met de klant. Bij de eerste kennismaking liet Fit2Page direct blijken verstand van zaken te hebben. Ze geven direct aan wat wel en niet mogelijk is. Hierdoor weet je als klant precies waar je aan toe bent. Johma zocht naar een bedrijf die deze eigenschappen bezit en Fit2Page heeft bewezen in het afgelopen traject deze eigenschappen ook te hebben. Johma ziet uit naar een vervolg op deze prettige samenwerking in de toekomst!"

Karin Bronsvoort, Marketing Manager Johma

"Ten behoeve van de weergave van een afbeelding van kabel op een datasheet werd in het verleden een foto gemaakt van een kabelmodel die hiervoor speciaal moest worden gemaakt. Met behulp van 3D-visualisatie worden deze afbeeldingen nu door Fit2Page gemaakt op basis van een constructiekaart (het recept van een kabel)..."

Aloy Wennemers, Manager Sales Support TKF

"On behalf of the DECT Forum and the ULE Alliance, two international associations of the home and enterprise communication industry, Fit2Page has built two websites: www.dect.org and www.ulealliance.org. As a result of their continuous support and affordable pricing we succeeded..."

Roland Schmidt, DECT Forum VP Marketing

"Op het moment dat Altec Parts in de markt was voor een goede webshop, kwamen wij in contact met Fit2Page. Het Insight CMS-systeem van Fit2Page bleek een goede webwinkelmodule te hebben voor het bouwen van een webshop. Maar eigenwijs als wij zijn wilden wij de shop dagelijks verversen..."

Jan van Krieken, Directeur Altec Parts

"Mprise selecteerde Fit2Page om een nieuwe website te bouwen op basis van het door hen ontwikkelde InSight 5 CMS. Ik heb Fit2Page ervaren als een flexibele organisatie gericht op resultaat..."

Klaas Mollema, Senior Sales Manager at Mprise